El Masquefa sona bé registra un nou èxit de públic. Centenars de persones omplen la Rogelio Rojo per escoltar la Simfònica Tekhné.

El cicle de música Masquefa sona bé segueix donant mostres de la bona salut de què gaudeix la cultura al nostre municipi. Ahir diumenge va tenir lloc una nova sessió de la que és ja la tercera edició d’aquesta proposta musical, que vol acostar als masquefins diferents estils i manifestacions musicals. La mobilització de públic va ser, novament, nombrosa. I el repertori, un cop més, espectacular. En aquesta ocasió la programació preveia una panoràmica per la música romàntica d’aquests dos darrers segles, començant per Beethoven i acabant amb algunes bandes sonores de pel•lícules mítiques, com ara Indiana Jones i Pirates del Mar Carib. El concert va servir, a més, per veure en acció la Simfònica Tekhné, una jove orquestra catalana que en poc temps ha aconseguit fer-se un lloc en el panorama orquestral del país.

En acabar el concert, Esther Ibáñez, regidora de Cultura, va expressar la seva satisfacció per l’èxit de públic assolit i va manifestar la voluntat de l’Ajuntament de continuar donant recorregut al Masquefa sona bé. Així mateix, Ibáñez va definir aquest singular cicle musical com una "aposta ambiciosa, no només pel seu caràcter estable, sinó també per la gratuïtat dels concerts".