La Festa Major de La Beguda presentava aquesta any una novetat destacada: la primera baixada d’andròmines. I l’aposta dels organitzadors –la Societat Recreativa Unió Begudenca- va superar les previsions més optimistes i va ser un autèntic èxit. Tant de participació –amb 21 andròmines i 50 pilots, alguns vinguts expressament d’altres localitats-, com de públic, ja que van ser molts els veïns encuriosits que van sortir al carrer per veure com els participants descarregaven l’adrenalina dalt dels seus vehicles, alguns d’ells d’una gran originalitat i creativitat.

També les activitats tradicionals van destacar per la bona participació. N’és un exemple la Mostra de cuina popular, que aquest any arribava a la dinovena edició. Fins a 71 veïns es van animar a cuinar el seu plat per donar-lo a tastar als més de 200 assistents. Un altre acte multitudinari va ser la 27a Trobada de gegants, amb la presència de les colles del Poble Nou de Manresa, la Barceloneta, Abrera, Sant Esteve Sesrovires, Collbató, Vacarisses, Aiguafreda, Castellbisbal i Santa Coloma de Farners, a més dels amfitrions, els gegants de La Beguda, i els bastoners locals.

Els begudencs també van gaudir d’un sopar de germanor i un espectacle de varietat, una disco mòbil –aquest any en sessió doble, divendres i dissabte-, un parc infantil-juvenil, una ballada de sardanes i la trobada d’intercanvi de plaques de cava. La Festa Major va incloure, a més, l’ofici de missa i un original espectacle de Mariachis que va entusiasmar el nombrós públic que es va reunir a l’Envelat.