Les jornades de portes obertes organitzades divendres als centres docents de Masquefa i La Beguda Alta amb motiu de l’inici de les preinscripcions van destacar novament per l’elevada participació. Així, nombroses famílies van visitar les instal•lacions de les escoles CEIP El Turó, CEIP Font del Roure, CEIP Masquefa II i CEIP Francesc Mata i Sanghés, aquest darrer a La Beguda.

La iniciativa va permetre als pares i mares conèixer les diverses instal•lacions, serveis i projectes educatius que ofereixen aquests centres educatius quatre dies abans que comencés el període d’inscripcions per als curs 2010-2011. D’aquesta manera les famílies es van poder fer una idea exacta dels diversos centres, fet que els pot ajudar a l’hora de decidir l’escola a la qual volen inscriure els seus fills i filles.

Les preinscripcions, fins al 16 de febrer
Des del 2 de febrer i fins al dia 16 es poden fer les preinscripcions als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5), educació primària (de 1r a 6è curs) i Educació Secundària Obligatòria (de 1r a 4t). Els centre que ofereixen aquests ensenyaments a Masquefa i La Beguda Alta són els següents:
 

.CEIP El Turó: (C/ Sta Clara, 30, Masquefa – 93 772 51 75)
.CEIP Font del Roure: (C/ Leònie Mirapeix, 1, Masquefa – 93 772 74 32)
.CEIP Masquefa II: (Av. Maresme, s/n, Masquefa – 93 772 66 48)
.CEIP Francesc Mata i Sanghés de La Beguda: (C/ Mn. Cinto Verdaguer, 50, La Beguda Alta – 93 772 76 27)

Xerrada a la SES
La SES Masquefa també va voler donar a conèixer els seus serveis i projecte educatiu a les famílies que tenen fills que faran primer curs en una xerrada que va tenir lloc el dimarts 26 de gener. L’acte va comptar amb una elevada participació, més de 60 famílies, gairebé el 90% del total que s’hi poden inscriure. S’hi va explicar el funcionament del centre i el curs.