La parella masquefina formada per Arnau Medina i Claudia Páez –l’única parella del Club Patinatge Artístic Masquefa- va aconseguir la medalla de plata en la final de Catalunya del torneig interclubs que es va disputar el 15 de novembre passat a Alcober. La parella va competir, en la categoria Iniciació C, contra els millors de les quatre províncies catalanes, fins acabar aconseguint la segona posició.

Arnau Medina i Claudia Páez ja van donar la sorpresa en aconseguir la medalla d’or en el seu debut al campionat de parelles de patinatge artístic disputat el 9 de novembre a Sant Just Desvern i que, precisament, els va permetre classificar-se per a la gran final.

La final de Catalunya del torneig interclubs va comptar també amb una altra representant masquefina, la patinadora Janette Armando, que va competir en la categoria C Majors. Tot i no aconseguir pujar al podi, la Janette va completar una gran actuació que l’anima a continuar lluitant per assolir nous títols.

El gran paper dels representats del Club Patinatge Artístic Masquefa és resultat, també, de l’excel·lent treball que fa el cos tècnic de l’entitat, integrat per la primera entrenadora Anna Baeza i la segona entrenadora Veronica Tranin, qui també és, a la vegada, preparadora de la modalitat de parelles.