Les noies del Club de Twirling Can Parellada van exhibir els seus progressos després de tot un curs de preparació i treball davant dels seus familiars i amics, en el festival que es va celebrar dissabte al pavelló poliesportiu. Per primera vegada, el festival que tanca la temporada del CT Can Parellada va comptar amb la participació d’altres entitats: l’Hospitalet, el Blanes i el Vilobí del Penedès.

En total en l’exhibició hi van prendre part una quarantena de joves. Per part del club masquefí van actuar 11 nenes, amb edats compreses entre els 4 i els 14 anys. El grup de les més petites va posar el seu gra de sorra a l’espectacle amb una taula de gimnàstica. La resta de les noies del Club Twirling Can Parellada van fer exhibicions individuals i coreografies per duos i per equips.

La intenció del club masquefí és que l’any que ve aquest festival es converteixi en un ‘open’ de caire competitiu, amb puntuacions i classificacions.

El CT Can Parellada també treballa perquè Masquefa pugui acollir la temporada vinent una prova del campionat de la federació espanyola. Aquesta ha estat una bona temporada per a l’entitat masquefina, en què han destacat els èxits de la benjamí Tània Martí i del duo cadet format per Clàudia Perona i Ainoa Ratia, reconeguts amb medalles d’or. També cal ressaltar el vuitè lloc en el Campionat d’Espanya en categoria juvenil que ha assolit la juvenil Yaret Sirvent.