L’Ajuntament felicita al FS Espardenya Masquefa per l’èxit organitzatiu i participatiu de la tercera edició d’aquesta popular competició esportiva estiuenc. Consulta aquí l’àlbum complet de fotografies.

Després d’alçar-se el passat mes de juny amb el títol de campió de les 24 Hores de Futbol Sala, ‘El Granero de Masquefa’ també s’ha convertit aquest mes de juliol en el campió del Torneig de Futbol Sorra de Masquefa. La competició, organitzada pel FS Espardenya Masquefa amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha celebrat aquest cap de setmana la seva tercera edició amb la participació d’un total de 15 equips (12 de masculins i tres de femenins).

Competició masculina

Després de dos intensos dies de competició (divendres 28 i dissabte 29 de juliol) a les instal·lacions annexes a la piscina municipal i d’una competida fase de grups, l’equip ‘El Granero de Masquefa’ va aconseguir la victòria després d’imposar-se a la tanda de penals al ‘Vinyets’ a la gran final d’aquest torneig que poc a poc va esdevenint de referència en el calendari esportiu estiuenc masquefí. Tant la final, les semifinals com la fase de grups, a més, van comptar amb un nombrós contingent de públic.

Competició femenina

Enguany, abans de la disputa de la final entre ‘El Granero de Masquefa’ i ‘Vinyets’, tres equips femenins van disputar un apassionant i intens triangular que va tenir com a grans protagonistes a les porteres Lucia (‘Rompedoras’) i Raquel (‘Forever’), la golejadora Andrea (‘Forever’) i l’equip ‘Team Girls’; aquest últim, amb una mitja d’edat de només 13 anys.

L’Ajuntament de Masquefa felicita al conjunt vencedor per la seva victòria, a la resta de participants pel seu alt nivell i talent desplegats, i al FS Espardenya Masquefa per un nou èxit de participació i d’organització.

Classificació del III Torneig de Futbol Sorra

1. EL GRANERO DE MASQUEFA (Masquefa)
2. VINYETS (Vilanova G.)
3. LOS BUTANEROS (Masquefa)
4. INFORMER DE MASQUEFA (Masquefa)
5. PORROTINAIKOS (Masquefa)
6. MES VIAL (Abrera)
7. FRENAYBACHE (Martorell)
8. SALAO (Martorell)
9. TOPOS F.C. (Masquefa)
10. ÍNTER DE MOLLET (Mollet del Vallès)
11. LOS PASCUAL (Masquefa)
12. CAN CANALS (Piera)

Classificació del triangular femení del III Torneig de Futbol Sorra

1. FOREVER (Masquefa)
2. ROMPEDORAS (Masquefa)
3. TEAM GIRLS (Masquefa)