Després de centrar-se en la seva entrada en funcionament, la nova Biblioteca Municipal de Masquefa ha iniciat aquest mes d’abril la programació d’activitats amb una sessió doble de L’hora del Conte. Les dues escenificacions del conte ‘El soldadet de plom’ que s’hi van fer divendres i dissabte van reunir a la sala d’actes de la biblioteca 150 infants i familiars. L’actriu Maria Coll, del Raconet Artístic de Masquefa, els va fer gaudir amb la seva peculiar adaptació del popular conte de Hans Christian Andersen, tot un clàssic de la literatura infantil.

A més d’estrenar la seva agenda d’activitats, amb la representació d’aquests dos contacontes la biblioteca masquefina s’adheria als actes organitzats pel Consell Català de Literatura Infantil i Juvenil amb motiu de l’aniversari del naixement de Hans Christian Andersen, una iniciativa que es duu a terme arreu d’Europa amb la participació de nombroses biblioteques. En les dues representacions també es va lliurar als assistents una explicació de la vida i l’obra d’Andersen.

Comença el Club de Lectura
La biblioteca reprendrà l’agenda d’activitats aquest divendres, 8 d’abril, amb la reunió del Club de Lectura de Masquefa. En aquesta ocasió el llibre escollit és ‘La noia de la perla’ de Tracy Chevalier. L’activitat començarà a 2/4 de 6 de la tarda. Es projectarà la pel•lícula inspirada en aquest llibre i després es farà el comentari del llibre amb l’escriptor Marc Guarro de moderador.
D’altra banda, la biblioteca prepara una activitat especial per al dia 13 de maig, coincidint amb la Festa Major Petita de Sant Isidre.