Infants, joves i adults van participar diumenge en la dotzena edició de la Cursa Popular de Can Parellada, organitzada per l’associació de propietaris d’aquesta urbanització amb el suport de l’Ajuntament de Masquefa i Caixa Penedès.

La setantena de participants consolida aquest esdeveniment esportiu i social, que any rere any atrau un bon nombre de corredors, tots ells amb el convenciment que el més important no és guanyar sinó participar. De fet, tal i com diu el lema de la cursa, “Esport és salut”, es tracta de passar una jornada divertida practicant esport i comprovant els indubtables beneficis que aquest comporta per a la salut.

Com ja és habitual, la Cursa Popular de Can Parellada va incloure quatre recorreguts diferents, adaptats a les edats dels participants. Així, es va fer una primera cursa per als més petits, en què nens i nenes de 4 i 5 anys van córrer 100 metres. En la segona cursa infants de 6 a 8 anys van recórrer 500 metres, i en la tercera, nens i nenes de 9 a 13 anys en van córrer 1.200. En la darrera cursa, joves i adults van suar de valent en els 4.300 metres que van córrer pels carrers de Can Parellada.

Els organitzadors van repartir premis de 100 euros per als campions masculí i femení de la categoria d’adults, i de 50 euros als guanyadors masculí i femení de categoria infantil, a més de trofeus als tres primers classificats de cada categoria. Tots els participants van ser obsequiats amb una samarreta.