El passat dissabte 28 de maig, es va celebrar el  VI TROFEU VILA DE MASQUEFA, amb la participació de set clubs convidats, en total 130 participants Al llarg del dia van competir diferents nivells i categories, el CPA Masquefa, ha tornat a deixar el llistó ben alt, de 39 trofeus 17 s’han quedat al club  de Masquefa, bronze, plata i or.

Al dia següent el diumenge 29 de maig, el CPA Masquefa va acollir la Segona Fase d’Interclubs, ONU Federatiu Campionat. Vuit de les patinadores de Masquefa en diferents nivells han fet podi i s’han classificat directament per les intercomarcals de Barcelona (semifinals).

Va estar un cap de setmana ple d’alegries i com a recompensa per l’esforç que les patinadores fan en cada entrenament, això es deu també gràcies al cos tècnic format per la primera entrenadora Anna Baeza, segona entrenadora Verónica Trani, i les monitores del club, Paula Icart, Mireia Folch i Andrea Nieto.

La patinadora Mireia Folch, fa dos mesos va aprovar el nivell de certificat i pas a Categories, i el mateix dia del trofeu va pujar a examen la patinadora i monitora Paula Icart, que també ha superat el màxim nivell i ha passat a Categories. Actualment el club compta amb un total de tres Categories.