La donació està prevista per al dilluns 22 de maig, de 15 h. a 20 h.

L’Escola El Turó de Masquefa demostrarà, un cop més, aquest mes de maig la seva vocació solidària i de compromís. Després de l’èxit aconseguit en l’anterior edició, el centre -que fa més d’una dècada que col·labora amb el Banc de Sang i Teixits– organitza el proper dilluns 22 de maig una nova jornada de donació de sang. L’activitat comptarà amb la col·laboració directa, com ja és tradició, dels alumnes de sisè de Primària de l’escola.

La recapta es durà a terme al mateix edifici de l’escola, des de les 17 h. fins a les 20 h. Per participar-hi només cal ser major de 18 anys i pesar un mínim de 50 quilos.

L’Escola El Turó i el Banc de Sang i Teixits, a més, informen que per donar sang no cal estar en dejú i que a Catalunya es necessiten 1.000 donacions diàries per satisfer la demanda dels hospitals. Per això, el consistori encoratja els veïns i a la comunitat educativa a mostrar, un cop més, la seva solidaritat i altruisme.

Si teniu qualsevol dubte quant a la donació de sang, podeu consultar als professionals de la salut. Per a més informació, es pot trucar al CatSalut Respon, al telèfon 061.