Les inscripcions s’han de formalitzar del 15 al 22 de juny i el dia 27 se celebrarà una reunió informativa.

L’Ajuntament de Masquefa i l’entitat Anima’ns Grup organitzen aquest 2022 un Casal d’Estiu adreçat al col·lectiu juvenil: l’”Activa’t 2022!”.

Dates, horaris i preus

El Casal d’Estiu tindrà lloc del 4 al 29 de juliol al Casal de Joves de Masquefa i al seu entorn i es desenvoluparà en quatre torns setmanals: de dilluns a divendres, de 09 a 13.30 h (els dimecres, fins les 16 h per les excursions).

El preu per setmana pels empadronats i escolaritzats a Masquefa és de 45€ i de 69,36€/setmana per a la resta d’usuaris. La tercera setmana (Festa Major) tindrà un preu pels empadronats i escolaritzats a Masquefa de 30€ i de 45,14€/setmana per a la resta d’usuaris.

Edat i grups

El Casal d’Estiu està adreçat a joves entre els 12 i 17 anys (nascuts entre 2006 i 2010).

I malgrat que el programa d’activitats ja està definit, el Casal d’Estiu pot incorporar aquelles propostes que els joves vulguin aportar a través del correu activat@animans.cat.

Dates informatives

  • Període de preinscripcions:15 al 22 de juny en aquest enllaç.
  • Reunió informativa telemàtica:27 de juny a les 20 h, en un enllaç que s’enviarà a tots els interessats que enviïn un correu a activat@animans.cat.
  • Formalització d’inscripció i pagament:del 23 al 29 de juny (en cas de que s’hagin omplert 18 places).

El cobrament dels preus públics del Casal d’Estiu el realitzarà l’Ajuntament de Masquefa per domiciliació bancària, en cas d’arribar a les 18 inscripcions. El consistori sol·licitarà una instància genèrica amb el número de  compte bancari on es domiciliarà el cobrament de l’activitat.