El divendres 1 de maig, a partir de les 8 de la tarda, tindrà lloc al Cementiri Vell un sopar sota les estrelles, una iniciativa que inicialment es va programar per Setmana Santa però que es va haver d’ajornar ja que els núvols no van permetre l’observació del cel nocturn que estava prevista. L’1 de maig tots els assistents podran gaudir d’un sopar de carmanyola –l’Ajuntament posarà la beguda i les postres- i d’una observació del cel de nit a càrrec del científic Dr. Grant George Buffett. En el cas que les condicions meteorològiques tornessin a impedir l’observació, el sopar sota les estrelles es traslladaria a l’endemà, dissabte 2 de maig.

Per participar-hi cal fer les inscripcions fins el 30 d’abril, enviant un e-mail a cabreraye@diba.cat i indicant-hi el nom, els cognoms i el telèfon. També t’hi pots inscriure trucant al 93 772 50 30. D’aquesta manera, l’organització podrà avisar els interessats en cas de canvi de data o anul·lació de l’acte.

Es recomana portar roba d’abric ja que, tot i ser primavera, refresca. Si s’hi va amb cotxe, caldrà aparcar a la part inferior del turó (sota l’església), i circular només amb les llums d’estacionament, per tal d’evitar molèsties a les persones que assisteixin a l’observació. Els organitzadors també recomanen portar prismàtics, telescopis o càmeres fotogràfiques amb trípodes per poder fer fotografia nocturna.