L’emissora municipal i l’Associació Alma organitzen una desfilada solidària aquest diumenge 7 de maig, a les 19 hores, al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masquefa es prepara per viure aquest diumenge una nova edició del Ràdio Masquefa Fashion Day, una desfilada que compta amb la participació dels comerços de moda i estètica de la vila i que té com a objectiu recaptar fons per a l’Associació Alma, una entitat masquefina dedicada al suport a les persones amb discapacitat intel·lectual. Enguany, el donatiu és de dos euros, que aniran destinats íntegrament a la compra d’una Joëlette, una cadira adaptada tot-terreny perquè persones amb necessitats físiques especials puguin practicar senderisme o participar en carreres, facilitant així que aquest col·lectiu pugui gaudir de l’experiència de l’esport i la muntanya.

Com ja és tradició, la passarel·la s’instal·larà al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo, i servirà també per promocionar i donar a conèixer les noves col·leccions dels comerços locals de roba i complements. L’Ajuntament informa, a més, que les entrades per a la desfilada de moda ja es poden adquirir en els establiments col·laboradors.

Des del consistori s’encoratja els veïns a mobilitzar-se i mostrar, un cop més, el seu gest altruista i solidari col·laborant activament amb l’Associació Alma, que fa una excel·lent tasca en favor de la inclusió i la dignitat de les persones amb discapacitat.

L’Associació Alma continua treballant per a la cadira de rodes d’en Marc
L’èxit de públic en l’edició de l’any 2016, quan prop de 400 persones van omplir el pati de La Fàbrica Rogelio Rojo, va posar de manifest el compromís social dels masquefins i va permetre recaptar gairebé 1.000 euros amb l’objectiu d’invertir-los en l’adquisició d’una cadira elèctrica per a en Marc, un nen masquefí de 9 anys.

L’Associació Alma, a més a més, ha continuat fent activitats al llarg de l’últim any per tal d’assolir la quantitat del cost total de la cadira i les adaptacions necessàries. Amb més de 2.000 euros recaptats, l’entitat continua treballant i, a dia d’avui, segueix recollint taps i buscant més recursos per millorar el benestar i la qualitat de vida del jove masquefí.

L’Ajuntament aprecia el gran esforç i dedicació que fan entitats com l’Associació Alma en el foment de la inclusió social i la seva contribució per avançar col·lectivament vers una societat més solidària i justa.