Els masquefins van poder gaudir, dissabte passat, d’una sortida per la ‘Girona en temps de flors’ i una posterior visita al jardí botànic de Cap Roig, a Calella de Palafrugell.

La sortida de la vila es va fer de bon matí amb autocar. Un cop arribats a Girona, els visitants van poder gaudir d’una bonica exposició de flors als carrers de la ciutat i que porta per títol ‘Girona, en Temps de Flors’. Aquesta tradició es va començar l’any 1954. La seva creadora va ser Maria Cobarsí i va ser en aquell any quan juntament amb unes dones de la Sección Femenina de la Falange van muntar la primera exposició. Des de 1956, cada mes de maig, se celebra durant una setmana aquesta festa primaveral que atrau a gent d’arreu del món.

Després d’aquesta visita, els masquefins es van traslladar fins al jardí botànic de Cap Roig, situat a Calella de Palafrugell. Uns jardins on les espècies vegetals més característiques de la Mediterrània es barregen amb arbres i plantes procedents de cinc continents.

Ja un cop acabada aquesta visita l’autocar va tornar els masquefins a la nostra vila. Una experiència que per molts d’ells ha estat inoblidable i que no dubten a poder tornar a repetir els pròxims anys.