El període d’inscripcions als cursos de preparació dels exàmens d’accés als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior començarà el pròxim 7 de setembre

 

L’Ajuntament continua treballant per tal d’oferir programes de formació i recursos que permetin als masquefins ampliar competències i millorar el seu CV. En aquest sentit, amb l’inici del mes de setembre obre el període d’inscripcions de diversos cursos i programes adreçats a tots aquells veïns que desitgin potenciar el seu perfil educatiu a efectes de millorar les seves perspectives d’accés al mercat de treball.

Entre d’altres, durant el curs 2016-17 es duran a terme novament sengles cursos de preparació per a la superació de les proves d’accés al Cicle Formatiu de Grau Mitjà i al Cicle Formatiu de Grau Superior. Ambdues formacions es desenvoluparan durant el període comprès entre els mesos d’octubre i abril i tenen per objectiu ajudar els alumnes a adquirir els coneixements i les habilitats necessàries per afrontar amb èxit els respectius exàmens d’accés.

Inscripcions


CFGM
Dates: del 7 al 13 de setembre de 2016 (ambdós inclosos)
Lloc: CTC (recepció del Viver)
Horari: 9.30-13h, dilluns tarda: 17-19h
Documentació a aportar: original i fotocòpia del DNI i una foto carnet
Preu: 50€

CFGS
Dates: del 14 al 20 de setembre de 2016 (ambdós inclosos)
Lloc: CTC (recepció del Viver)
Horari: 9.30-13h, dilluns tarda: 17-19h
Documentació a aportar: original i fotocòpia del DNI i una foto carnet
Preu: 75€

Per a més informació sobre els requisits d’accés als cursos, els horaris de les classes i el procediment d’inscripció, pots consultar els documents adjunts següents:
 

INSCRIPCIONS_CFGM

INSCRIPCIONS_CFGS