L’Ajuntament ofereix la possibilitat als joves masquefins de treballar al consistori en règim de pràctiques, a jornada completa i durant sis mesos. Les sol·licituds s’han de presentar abans del 4 de novembre a través del correu electrònic joventut@masquefa.net.

Dotar els joves d’eines i recursos que els ajudin a entrar al mercat laboral és una de les prioritats de l’Ajuntament de Masquefa. És per això que es va demanar recentment una subvenció al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per tal de poder oferir pràctiques a joves masquefins.

A través d’aquest projecte, circumscrit al programa Garantia Juvenil, l’Ajuntament ofereix la possibilitat a tres joves del municipi de treballar al consistori en règim de pràctiques, durant sis mesos i a jornada completa. En concret, s’ofereixen places de:

. Integrador/a social

Titulació requerida: CFGS Integració social / Diplomatura o grau en Educació Social

. Administratiu/va

Titulació requerida: CFGM O CFGS de la família professional d’Administració i gestió

. Jardiner/a

Titulació requerida: CGFM O CFGS de la família professional d’Agrària

La durada del contracte serà de sis mesos sense possibilitat de pròrroga. Les tasques a dur a terme es correspondran amb l’àmbit professional del jove contractat i s’emmarcaran en les funcions pròpies de l’àrea assignada dins l’ens. Els interessats han de complir amb els requisits del programa de Garantia Juvenil i cal que estiguin apuntats com a demandants d’ocupació a les Oficines de Treball de la Generalitat. Les sol·licituds s’han de presentar abans del 4 de novembre a través del correu electrònic joventut@masquefa.net.