T’agradaria emular Luís Moya? Tens curiositat per saber què se sent anant al costat d’un autèntic pilot de ral•lis? Aquest diumenge, 19 de juny, en tindràs l’oportunitat. L’escuderia masquefina A Fondu competició ha organitzat un ‘Motor Show Rallyexperience’ perquè totes les persones que vulguin ser copilots per un dia puguin alliberar l’adrenalina pujant en un cotxe de competició. Divuit dels millors especialistes, entre aquests els pilots de l’escuderia masquefina, pilotaran els cotxes.

El ‘Motor Show Rallyexperience’ es durà a terme en un tram habilitat al polígon La Pedrosa. Podran fer de copilot totes les persones que ho desitgin, també els menors d’edat, amb l’autorització dels pares o el tutor legal. El preu per participar-hi és de 20 euros, ja que A Fondu Competició promou aquesta original iniciativa per recollir fons per finançar La Pujada a Els Casots, la prova del Campionat de Catalunya de Muntanya que l’entitat organitza el 9 de juliol vinent. Els tiquets es podran comprar el mateix diumenge a la benzinera Pedrosa Center, al mateix polígon, sense haver de fer reserva.

Les 100 primeres persones que facin de copilot seran obsequiades amb un DVD, gentilesa del grup d’afeccionats al motor ‘La línia recta no és divertida’, un dels espònsors de la iniciativa.

Exhibicions
El ‘Motor Show Rallyexperience’ es farà de les 9 del matí a les 7 de la tarda, amb parada per dinar. Inclourà altres espectaculars activitats relacionades amb el món del motor. Així, hi ha previstes les exhibicions d’un camió de curses, de motos d’enduro i del pilot Sergi Morilla, que fa circular el seu cotxe sobre només dues rodes.

A l’esplanada de l’aparcament de camions del polígon s’habilitarà un circuit en què els infants podran conduir ‘buggies’, acompanyats dels seus pares.