La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Masquefa ha organitzat una nova sortida al teatre. En aquesta ocasió, al Teatre Condal, per veure l’obra ‘Caiguts del cel’. La sortida tindrà lloc el dimecres 21 d’octubre a 2/4 de 7 de la tarda de davant de l’Ajuntament. El preu és de 29 euros i inclou l’autocar, l’entrada a l’espectacle i l’entrepà. Les inscripcions s’han de fer del 14 de setembre al 2 ’octubre a l’Ajuntament (C/ Major, 93), de dilluns a divendres, en horari d’oficina. Les places són limitades.

Escrita per Sébastien Thiéry, l’obra ha estat versionada per Sergi Belbel, que també n’és el director. Compta amb un repartiment de luxe, format pels actors, Jordi Bosch, Emma Vilarasau, Carles Martínez i Anna Barrachina.

‘Caiguts del cel’ és una comèdia que fa plorar de riure i també una metàfora punyent del sistema capitalista, a més d’un retrat àcid i molt divertit d’un dels vicis que mai sembla passar de moda: la cobdícia.

Narra la història d’una parella petit burgesa de mitjana edat que duu una vida tranquil·la i feliç, la qual es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, sense motiu ni explicació aparents, comencen a aparèixer diners dins el menjador de casa. La situació s’embolica quan s’hi veuen implicats la dona de fer feines estrangera de la parella i un peculiar veí molt inquietant. I tot plegat, per arribar a un final absolutament inesperat i que cap espectador no hauria de revelar.