Ambdós batlles han mantingut una sessió de treball on s’han posat sobre la taula diverses qüestions d’interès per a Masquefa i Piera.

Aquest dijous 8 d’agost, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, han tractat conjuntament en un reunió de treball diversos temes comuns sobre la realitat d’ambdues viles.

Durant la trobada s’ha parlat de la connexió entre Masquefa i Piera a través de la via verda – Camí Ral; del tram de la B-40 entre Abrera i La Beguda; i del desdoblament de la via B-224, que suposaria una disminució del trànsit pesat pel mig de la vila i es potenciaria el polígon industrial de Piera.

També s’ha parlat de com es pot millorar la connexió amb Barcelona a través dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya; i s’ha mostrat la preocupació actual per l’abocador i l’Ecoparc dels Hostalets de Pierola, exposant les conseqüències que tenen aquestes infraestructures en general i per les dues viles.

Al final de la reunió, s’ha acordat obrir aquestes trobades a altres municipis amb punts en comú, com podrien ser Hostalets de Pierola, Sant Esteve de Sesrovires o Esparreguera, i així sumar esforços per fer front a les diferents problemàtiques i poder acudir a organismes superiors amb més força.