L’esportista masquefí va ser un dels grans protagonistes d’aquest campionat tan destacat del calendari estatal de Taekwondo.

El cap de setmana del 22 i 23 d’abril, Xavier Cabanillas va aconseguir la medalla de plata a l’‘Open Internacional de Oropesa del Mar – Marina d’Or’: un dels campionats clau en el calendari estatal de taekwondo. Durant dos dies, els millors esportistes d’aquesta modalitat d’arts marcials –des de prebenjamins fins a sèniors- es van donar citar a la província de Castelló per competir entre sí.

L’actuació del masquefí Xavier Cabanillas no va poder ser més destacada. I és que l’esportista es va alçar amb tot mèrit amb la medalla de plata a la categoria sènior (87 kg.) en el seu retorn a la competició oficial després d’un llarg període de descans.

Aquest èxit se suma al llarg i prolífic currículum de Xavier Cabanillas, que també ha estat sis vegades campió de Catalunya, medallista nacional, 3r a l’Open Internacional de Toulouse, quatre vegades campió d’Andorra i cinc vegades vencedor de l’Open de Castelló.

L’Ajuntament de Masquefa felicita l’atleta masquefí pel resultat obtingut, li reconeix el seu esforç, treball i dedicació i li desitja molts èxits en les properes competicions.