• Pa

  • ecommerce

  • Pernils

  • Carros-de-la-compra

  • Roba

L’Àrea de Comerç treballa per donar suport al teixit comercial local amb la finalitat de potenciar i dinamitzar-lo per tal que els vilatans i visitants tinguin al seu abast una oferta comercial variada i de qualitat. El comerç esdevé un factor clau en el desenvolupament econòmic i local.

L’Ajuntament de Masquefa col·labora amb l’Associació de Comerços i Serveis de Masquefa a fi de potenciar projectes dinamitzadors del teixit comercial i que promoguin la participació dels comerços i empreses, com poden ser actuacions de foment del teixit comercial, activitats de dinamització comercial i/o actuacions de difusió del comerç local.

La Millor tapa, concurs de Masquefa

Concurs a la millor tapa de Festa Major

Tot i ser un municipi petit, Masquefa disposa d’una oferta gastronòmica rica i variada, amb establiments i restaurants que ofereixen productes de primera qualitat. Amb la voluntat de posar en valor i donar a conèixer aquesta riquesa culinària, l’any 2014 l’Ajuntament va decidir impulsar un nou concurs que, sota el paraigües d’un producte tan universal i versàtil com la tapa, busca dinamitzar i valoritzar l’oferta de restauració masquefina d’una forma amena i creativa.

Concurs d’establiments disfressats per Carnaval

El teixit comercial masquefí suma esforços per decorar els carrers de la vila, any rere any, de colors, música i rialles amb la participació al Concurs d’establiments disfressats. El concurs compta amb tres premis econòmics pels tres comerços que obtinguin la major puntuació.

Diada de Sant Jordi masquefa

Diada de Sant Jordi

Per la Diada de Sant Jordi els llibres i les roses són els grans protagonistes de la festivitat. Com ja és tradició, les llibreries, les floristeries i les entitats locals instal·len les seves parades al carrer per convertir el centre de la vila en l’eix neuràlgic de la celebració i en un espai de reunió i trobada per a famílies, parelles i amics.

Documents d'Interès

Obre el Calendari de Festius de Masquefa
Fitxa-Alta-llistat-Empreses-i-Comerços
Guia-comerços-empreses-masquefa

Enllaços d'Interès

Masquefa_Comerç