Policia Local

La principal tasca de la Policia Local és vetllar per la seguretat i donar serveis de prevenció, assistència, mediació i formació.

Ofereix un servei de qualitat basat en la proximitat i la responsabilitat, la professionalitat i l’eficiència coordinadament amb el Cos de Mossos d’Esquadra, i des de finals del 2004 estem integrats en el Sistema d’Informació Policial (SIP-NIP), una eina que fa possible la unificació de sistemes procediments i informació entre els cossos Policials

Destacats

SERVEIS

Què fem?

L’organització interna és encapçalada per la Prefectura i configurada en tres àrees: Seguretat Ciutadana, Trànsit i Judicial.

Àrea de Seguretat Ciutadana

La principal missió d’aquesta Àrea és vetllar per la seguretat del municipi, desenvolupar funcions genèriques de prevenció i garantir un òptim nivell de reacció davant les emergències.

Àrea de Trànsit

Tots els agents participen plenament desenvolupant funcions de control de la disciplina viària i de prestació d’auxili i assistència davant dels accidents de trànsit.

Àrea Judicial

Trobem l’Oficina de Recollida de Denúncies, d’Atenció a la Víctima i la Unitat d’Investigació. Aquestes unitats realitzen recollida de denúncies, instrucció d’atestats, elaboració d’informes, protecció de víctimes, seguiment de casos de violència d’àmbit familiar i investigació policial.

TRÀMITS

Tràmits de la Policia Local

La Policia Local de Masquefa ofereix a tots els ciutadans i usuaris de la via pública la possibilitat d’ informar-se i, en alguns casos, fins i tot de sol·licitar alguns tràmits per Internet (mitjançant la web de l’Ajuntament de Masquefa). També es pot fer a través del telèfon 012 d’informació i atenció al ciutadà. Això permet estalviar temps a l’interessa’t i apropar l’Ajuntament als ciutadans i ciutadanes. La tramitació per Internet es pot fer des de qualsevol ordinador connectat a la xarxa Internet.

Webs d'Interès

Protecció Civil

Ser Voluntari de Protecció Civil, suposa treballar SOLIDÀRIA i ALTRUISTAMENT per a protegir als altres davant aquelles catàstrofes o calamitats que puguin succeïr al nostre poble i treballar sense descans fins a restablir la normalitat després de qualsevol emergència.

Webs d'Interès

proteccio-civil-Masquefa

Agrupació de Defensa Forestal de Masquefa

L’Agrupació de Defensa Forestal de Masquefa (ADF) és una entitat sense ànim de lucre que pretén conjuntament amb l’Ajuntament de Masquefa, els propietaris i els voluntaris, desenvolupar una tasca de conservació del nostre patrimoni natural i protecció davant del risc d’incendi forestal.

Webs d'Interès

ADF-Masquefa

Equipaments

Actualitat

Contacte

Regidoria de Governació

Adreça: C/ Major, 93
Telèfon: 93 772 50 30

Correu electrònic:

prefactura@masquefa.net

    [recaptcha]

    D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer Usuaris de Serveis Municipals, del que és responsable l’Ajuntament de Masquefa i seran objecte de tractament per gestionar els diferents serveis municipals de l’Ajuntament utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic masquefa@diba.cat o al correu postal c/ Major, 93 de Masquefa.