Aquest mes de desembre ha finalitzat la construcció d’un Parkour Park i s’ha col·locat nou arbrat al passeig que connecta Masquefa amb La Beguda i al pàrquing del polígon de La Pedrosa.

L’Ajuntament de Masquefa ha iniciat i completat el desplegament de les primeres actuacions escollides pels masquefins com a prioritaris en la convocatòria de Pressupostos Participatius impulsada de forma pionera al municipi pel consistori a principis d’aquest 2018.

 

 

En concret, aquest mes de desembre ha finalitzat la instal·lació d’un Parkour Park (23.000€) i l’habilitació d’un total de 57 nous arbres (14.000€) al passeig que connecta Masquefa amb La Beguda i al pàrquing del polígon de La Pedrosa.

Enrique Gómez, regidor d’Esports i Medi Ambient, assegura que “és imprescindible per a Masquefa comptar amb un espai públic de primera qualitat que està dissenyant amb la col·laboració i implicació directa dels veïns”.

El skatepark de Masquefa es dota amb noves estructures

Mentrestant, aquest mes de desembre l’Ajuntament també ha donat per finalitzades les tasques d’ampliació del skatepark amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats dels seus usuaris i potenciar l’oferta lúdica i esportiva de l’espai. L’actuació ha tingut un cost de 38.000€.