Del 23 de novembre a l’1 de desembre, el Casal de Joves i la Biblioteca municipal acolliran diferents xerrades, tallers i activitats sobre salut sexual i gènere.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament –amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Benestar Social i Família- organitzen aquest mes de novembre la tercera edició de les Jornades sobre Sexualitat i Gènere. Un projecte lúdic i divulgatiu que té com a objectiu dotar els joves masquefins d’informació, assessorament i atenció sobre temàtiques relacionades amb la promoció d’una sexualitat saludable, inclusiva i respectuosa.

Així, del 23 de novembre a l’1 de desembre, el Casal de Joves i la Biblioteca municipal seran la seu d’un total de sis propostes dirigides al col·lectiu juvenil del municipi.

La primera d’elles serà divendres 23 de novembre: la xerrada ‘De què parlem quan parlem de violència de gènere’, emmarcada en la commemoració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Dimarts dia 27, tindrà lloc el taller ‘Relacions igualitàries’; i el dia 28, s’organitzarà la pintada d’un mural commemoratiu de les jornades al Casal de Joves. L’endemà, dijous 29 de novembre, l’activitat seguirà amb el taller ‘Sexualitat segura’; i el mes clourà amb la pintada d’un nou mural commemoratiu de les jornades. Ja dissabte 1 de desembre, Dia Internacional de la lluita contra la Sida, el programa clourà amb un tupper sex i un taller de sexualitat.

Aconsegueix el teu ‘Pack Jove’!

Amb l’objectiu de fomentar la participació i premiar l’assistència, l’Ajuntament de Masquefa posa a disposició dels usuaris una targeta gratuïta de participació que es podrà emplenar al final de cada activitat amb un segell acreditatiu. Totes aquelles persones que aconsegueixin un mínim de quatre segells podran descanviar la targeta per un pack jove, que es composa d’una motxilla commemorativa amb material informatiu divers i el ‘Kit del Plaer’.