Les inscripcions per al Casal d’Estiu es faran per via telemàtica del 17 al 25 de juny a través del següent enllaç. Del 15 al 19 de juny també es poden formalitzar a través d’aquest enllaç les inscripcions per a participar en les activitats del “Juliol Actiu” del Casal de Joves.

Durant el mes de juliol tots els infants del municipi podran tornar a gaudir un any més d’una àmplia i variada oferta d’oci i d’educació en el lleure al Casal d’Estiu de l’Escola Font del Roure, que garantirà totes les mesures de seguretat establertes per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19 gràcies a un protocol ben treballat i a canvis organitzatius respecte a edicions d’anys anteriors.

El Casal d’Estiu va dirigit als infants de la vila des de P3 fins a sisè de primària; i l’activitat estarà dividida en quatre setmanes:

  • Setmana 1: del 6 al 10 de juliol
  • Setmana 2: del 13 al 17 de juliol
  • Setmana 3: 20, 21 i 24 de juliol (els dies 22 i 23 són festius per Festa Major)
  • Setmana 4: del 27 al 31 de juliol

Els participants podran triar les dates que millor s’ajustin a les seves necessitats en funció a les setmanes proposades, que seran indivisibles. El Casal d’Estiu de l’Escola Font del Roure comptarà amb jocs a l’aire lliure, jocs d’aigua, sortides per l’entorn, activitats d’educació emocional, narració d’històries, treball per projectes, espais de col·laboració i de treball en equip, activitats i jocs en llengua anglesa, o tallers de música, teatre, dansa, plàstica, moviment, reciclatge, esport, relaxació i mindfulness.

Tots els detalls els podeu consultar en el díptic informatiu; i en cas de dubte podeu enviar un correu electrònic a l’adreça casalestiu@masquefa.net. Les inscripcions s’han de formalitzar del 17 al 25 de juny (ambdós inclosos) per via telemàtica a través del següent enllaç. A més, la Fundació Pere Tarrés -entitat que gestiona el Casal d’Estiu- posa a disposició el telèfon 93 366 86 06 per a totes aquelles famílies que requereixin de suport en el procés d’inscripció. Enguany no es realitzaran reunions informatives, però un cop tancades les inscripcions es farà arribar tota la informació del funcionament del casal i es podran plantejar els dubtes que es tinguin.

El “Juliol Actiu” passa a l’Art Attack!

Qui també podran gaudir aquest estiu d’una amplia i variada oferta de lleure i oci seran els joves masquefins a través del “Juliol Actiu”, dirigit a nois i noies de més de 12 anys (que enguany hagin cursat 1r d’ESO). Amb el lema “Art Attack” per a l’edició d’enguany el Casal de Joves de Masquefa ofereix del 30 de juny al 21 de juliol propostes per tractar diferents vessants artístics, com els relacionats amb la pintura, l’escultura, el cinema, la música, la fotografia, la moda i l’artesania, entre d’altres.

Les inscripcions per a les diferents activitats s’han de formalitzar del 15 al 19 de juny i tota la informació així com el procés d’inscripció es pot consultar a través del següent enllaç.

Tardes del juliol

D’altra banda, tots els dimarts i dijous s’oferiran a partir de les 18 h activitats d’estiu adreçades a joves de 12 anys que enguany han cursat sisè de Primària. L’objectiu d’aquest programa és facilitar la transició d’aquells joves que a partir de setembre ja tindran accés i podran fer ús del Casal de Joves.