Aquest estiu els casals municipals estaran ubicats a Masquefa, a l’Escola El Turó, i a La Beguda Alta, a l’Escola Vinyes Verdes. Es duran a terme del 26 de juny al 28 de juliol i estan adreçats a infants entre Infantil 3 i sisè de primària. Les inscripcions es podran fer del 25 de maig al 9 de juny per via telemàtica a través d’aquest enllaç.

Els infants del municipi podran tornar a gaudir enguany d’una nova edició dels Casals d’Estiu organitzats per l’Ajuntament de Masquefa, que impulsarà un ampli ventall d’activitats lúdiques amb l’objectiu de combatre de la millora manera possible la calor de l’estiu i gaudir de les merescudes vacances estivals.

Els Casals d’Estiu se celebraran del 26 de juny al 28 de juliol i van dirigits als infants des d’Infantil 3 fins a sisè de primària. Tota la informació sobre els Casals d’Estiu 2023 es pot consultar en aquest enllaç.

Les inscripcions es podran fer del 25 de maig al 9 de juny per via telemàtica a través d’aquest enllaç. Finalitzat aquest termini, no s’acceptaran noves inscripcions. L’Ajuntament oferirà un servei de suport per a realitzar el tràmit en línia. Per qualsevol consulta sobre les inscripcions o sobre els casals d’estiu podeu enviar un correu electrònic a casalestiu@masquefa.net.

Reunions informatives

Un cop finalitzat el període d’inscripció es faran dues reunions informatives per a les famílies dels infants inscrits amb l’objectiu de traslladar-los informació específica sobre el funcionament del dia a dia dels casals.

En el cas de Masquefa, a l’Escola El Turó, la sessió es farà el dimarts 20 de juny: de 17 a 18 h, per a infantil 3, 4 i 5; i de 18.30 a 19.30 h, per a primer a sisè de primària.

I en el cas de La Beguda Alta, a l’Escola Vinyes Verdes, la sessió es farà el dimecres 21 de juny: de 17 a 18 h, per a infantil 3, 4 i 5 i per a primer a sisè de primària.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a l’adreça casalestiu@masquefa.net.