Can Quiseró tanca aquest aquest dissabte la Fest Major, que s’ha allargat durant tres caps de setamana consecutius.

Dissabte a les 7 de la tarda es farà una cercavila amb la Banda de Música de Can Parellada, i a 2/4 de 8 una exhibició de twirling. La celebració es tancarà amb un sopar popular, a patir de les 10 de la nit.

Aquesta festa major ha tingut com a gran novetat el circuit de karting del dissabte 24 de juliol, que va atraure nombrosos infants de la urbanització que no van parar de pujar als cotxes i fer voltes al circuit habilitat a la pista poliesportiva.

La Festa Major ja havia començat el cap de setmana del 17 i 18 amb la disputa del Trofeu Can Quiseró de Futbol Sala, competició que s’està convertint en un clàssic de la celebració i que compta amb la participació d’equips de totes les urbanitzacions. El campionat se’l va endur l’equip del Maset, que va destacar per la seva qualitat i esportivitat. Can Valls va ser segon, els amfitrions, Can Quiseró, tercers, i Can Parellada quart. També es va disputar un torneig infantil, amb la participació del Sant Maure (que es va proclamar campió), el Can Quiseró (segon) i l’equip Viva España (tercer).

El segon cap de setmana de festa, a més del circuit de kàrting, hi va haver inflables per als nens i nenes i es va fer una exposició amb el treballs de manualitats dels participants al curs que la urbanització organitza al llarg de tot l’any.

La Festa Major de Can Quiseró l’organitza l’associació de veïns amb el suport de l’Ajuntament i empreses. L’associació agraeix el suport de tots els veïns i veïnes que paguen la quota de socis, sense els quals ni aquesta celebració ni altres esdeveniments no serien possibles.