A partir del dilluns 25 de maig el Club de la Feina es trasllada al Centre Tecnològic Comunitari (CTC). Així, aquest servei municipal disposarà d’unes noves i millors instal·lacions. L’horari del Club de la Feina és ara els dilluns, de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 a 2/4 de 8 de la tarda.
 
El Club de la Feina és un espai d’autoconsulta per a les persones que formen part de la borsa de treball municipal. S’hi poden consultar ofertes de feina de les empreses de Masquefa i el seu àmbit d’influència i s’hi pot trobar material sobre com elaborar un bon currículum i preparar les entrevistes de feina i els exàmens psicotècnics.
 
El Club de la Feina també disposa de les ofertes de formació tant per a persones desocupades com per a treballadors (tant la més propera com la més especialitzada), axií com d’altres formacions (estudis oficials i estudis no reglats). A més, s’hi pot trobar informació sobre el mercat de treball, adreces d’empreses i plànols de diversos municipis, entre d’altra documentació d’interès per a les persones que busquen feina o volen fer cursos formatius.
També posa a disposició dels usuaris alguns ordinadors de Masquef@ula per fer autoconsultes. Així, poden fer cerques de feina i de cursos per Internet, a més d’elaborar el currículum.