Les famílies interessades en aquest servei educatiu poden sol·licitar-ne tota la informació enviant un correu electrònic a l’adreça educacio@masquefa.net.

L’Ajuntament de Masquefa informa que el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha concedit aquest mes de maig una aula mixta de P1 i P2 a l’Escola Vinyes Verdes; i que el passat 9 de maig, l’Assemblea General de la Mancomunitat Intermunicipal de La Beguda Alta va donar llum verda a poder tirar endavant aquest projecte.

Així mateix, el Consell Escolar de l’Escola Vinyes Verdes celebrat el 15 de maig va acordar valorar la viabilitat del projecte tenint en compte les condicions que dona el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

En aquest sentit, el consistori posa a disposició de totes les persones interessades en aquesta prestació el correu electrònic educacio@masquefa.net per tal de rebre i donar resposta a les consultes, dubtes i suggeriments que puguin tenir les famílies i informar puntualment sobre els avenços en aquesta qüestió.

L’EBM La Baldufa obre el període de preinscripció

Mentrestant, fins al 24 de maig, ja està obert el període de preinscripció a l’Escola Bressol Municipal La Baldufa (c/ Rogelio Rojo, 30) pel curs 2019-2020. Totes les famílies de Masquefa i de La Beguda Alta interessades en formalitzar la seva sol·licitud, cal que s’adrecin presencialment al centre dins el termini establert i en horari de dilluns a divendres, de 09.30 h a 13 h i de 15 h a 16:30 h.

Un cop allà, l’EBM farà entrega a les famílies del formulari de preinscripció, el qual s’haurà de complimentar i adjuntar-hi la documentació identificativa dels sol·licitants. En el moment de la preinscripció, a més, les famílies interessades també podran fer constar la seva voluntat d’inscriure els seus infants a la futura aula mixta de P1 i P2 a l’Escola Vinyes Verdes. Tota la informació sobre el procés la podeu consultar al següent enllaç.