El dispositiu es troba a disposició dels alumnes del projecte “Créixer-Futur: aprenentatge i formació per a joves” fins al juliol.

Aquest mes d’abril el Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa ha incorporat a les seves instal·lacions una impressora 3D Witbox 2 cedida en préstec fins al pròxim mes de juliol pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

L’ús d’aquest dispositiu està reservat als alumnes que enguany formen part de la tercera edició del projecte “Créixer-Futur: aprenentatge i formació per a joves”, i que realitzen al CTC les classes TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) que integren aquest programa que ofereix a joves amb certificat de discapacitat, diagnòstics en salut mental o escolaritzats amb NEE (Necessitats Educatives Especials) en l’etapa obligatòria, un itinerari per a la inclusió laboral a l’empresa ordinària.

En aquest sentit, els joves que participen d’aquest programa formatiu utilitzaran la impressora 3D, entre d’altres, per imprimir els codis QR que se situaran en diferents punts informatius de les zones verdes de la vila. Mentrestant, també és previst que els usuaris del Casal de Joves de Masquefa també puguin fer ús de la impressora 3D en aquelles activitats formatives relacionades amb aquesta tecnologia.

Finalment, el dispositiu es troba situat a l’espai Masquef@ula amb el doble objectiu que totes les persones que accedeixin al CTC la puguin conèixer i acostar al conjunt de la ciutadania les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).