Diumenge 3 de febrer se celebrarà la inauguració pública del nou espai amb un esmorzar popular, un taller gratuït de parkour i un free running.

El parkour park d’El Turó del Met ja és una realitat. Després de ser una de les propostes més votades per la població durant la convocatòria de Pressupostos Participatius del 2018, aquest mes de gener el consistori presentarà públicament l’equipament un cop finalitzades les obres d’habilitació d’aquesta nova instal·lació lúdica i esportiva al municipi.

L’acte d’inauguració, impulsat per l’Ajuntament de Masquefa i la comissió de joves UpParkour, anirà a càrrec de l’alcalde Xavier Boquete i tindrà lloc diumenge 3 de febrer, a partir de les 11 h. La jornada inaugural és oberta a tots els veïns i els participants podran gaudir de propostes com un esmorzar popular, un taller gratuït de parkour o un free running. Durant el matí, a més, l’espai també estarà disponible per fer pràctica lliure i per preparar-se per a la competició grupal.

El consistori convida els veïns a gaudir de la jornada i d’aquest nou equipament encaminat a dotar el municipi de nous espais públics que diversifiquin l’oferta esportiva i d’oci a Masquefa i donin resposta a les necessitats i interessos del conjunt de la població.