Les tres obres finalistes i el veredicte final del jurat es donaran a conèixer públicament el 7 d’abril durant el concert que la Cobla Montgrins durà a terme en el marc del cicle de música ‘Masquefa sona bé’.

El jurat del Premi de composició Masquefa i Montgrins 2019 ja ha escollit les tres obres finalistes de l’edició d’enguany, que s’estrenaran el diumenge 7 d’abril, a les 18 h., en un concert a càrrec de la Cobla Montgrins sota la direcció de Jordi Molina. L’acte tindrà lloc a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, i durant l’actuació s’anunciarà el veredicte i s’estrenaran les obres finalistes.

En aquest sentit, el jurat, format per Josep Prats, Marcel Sabaté i Jesús Ventura, es va reunir el passat dilluns 18 de març per deliberar i seleccionar les obres finalistes. El veredicte ha estat per unanimitat i els tres membres han valorat molt positivament la feina de tots els autors. L’Ajuntament de Masquefa dota aquest premi amb 3.000€ i el jurat es reserva el dret de premiar una única obra o bé de distribuir lliurement la dotació entre les obres finalistes o d’atorgar accèssits amb el nombre i dotació que acordi.

El Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins 2019 s’atorga en el marc del cicle de música ‘Masquefa sona bé’, que promou la divulgació musical al municipi. El premi està impulsat per la Regidoria de Cultura i compta amb la col·laboració de la Cobla Montgrins i l’organització de ‘Masquefa sona bé’.

El consistori, la Cobla Montgrins i ‘Masquefa sona bé’ mostren la seva satisfacció per haver assolit l’objectiu de promoure la composició i la interpretació de música per a cobla, en la tercera edició d’aquest premi.