La iniciativa serà una de les activitats estrella de la Festa Major Petita de Sant Isidre. Descarrega’t el programa d’activitats.

Els carrers de Masquefa tornaran a omplir-se enguany de flors durant la celebració de la quarta edició del Primavera Shopping; una iniciativa impulsada per l’Ajuntament i Masquefa Comerç amb l’objectiu de donar a conèixer i promocionar el comerç local i celebrar amb tots els veïns l’arribada de la primavera.

L’activitat tindrà lloc el diumenge 19 de maig, des de les 10 h fins a les 21.30 h, i s’emmarca en el programa d’actes de la Festa Major Petita de Sant Isidre.

Racons amb encant i comerços amb ofertes i promocions especials

Els carrers del municipi s’ompliran, un any més, de motius florals des de primera hora del matí i al llarg de tota la jornada per gaudir d’un espectacle olfactiu i visual únic gràcies als 14 racons decorats amb motius primaverals que hi haurà habilitats al llarg dels eixos comercials de Masquefa.

A més, els comerços locals també obriran els seus establiments en diumenge i oferiran diferents obsequis, descomptes i/o ofertes especials.

Activitats per a tots els públics al llarg de la jornada

La quarta edició del Primavera Shopping Masquefa es complementarà amb un destacat ventall de propostes lúdiques i festives adaptades als gustos i interessos de tots els veïns. El programa complet d’activitats el podeu consultar a través del següent enllaç.

L’Ajuntament de Masquefa convida la població a compartir la jornada a les xarxes socials amb l’etiqueta #primaverashopppingmasquefa19 i agraeix l’estreta col·laboració i implicació demostrades al llarg d’aquestes primeres quatre edicions per part de l’associació Masquefa Comerç, així com dels diferents establiments comercials i totes les persones que participen de l’esdeveniment; fent possible, entre tots, la consolidació d’aquest projecte pioner a la vila.