Els tiquets es podran adquirir el dissabte 20 de juliol, a partir de les 10 h, a la plaça de la Biblioteca i a un preu de 5€ l’entrada.

Enguany, una de les activitats més destacades de la Festa Major serà la celebració de la festa “Masquefa en Blanc”; un esdeveniment impulsat per l’Ajuntament de Masquefa on la música, el ball i el color blanc seran els grans protagonistes. La festa “Masquefa en Blanc” tindrà lloc dissabte 20 de juliol a les 00 h al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo i l’esdeveniment és obert a totes les edats.

On puc comprar la meva entrada?

L’aforament per a la festa “Masquefa en Blanc” és limitat i els tiquets per a accedir-hi es posaran a la venda el mateix dia de la festa, a partir de les 10 h, a la plaça de la Biblioteca i fins a exhaurir el nombre d’entrades anticipades. I a les 22.30 h també es podran adquirir tiquets en el mateix punt fins a exhaurir les entrades.

El preu de cada entrada és de 5€ (els menors de 6 anys tenen accés gratuït) i inclou un got i un kit de festa. Cada persona, a més, només podrà comprar un màxim de 10 entrades.

Nou perfil a Instagram

Mentrestant, la festa “Masquefa en Blanc” també ha estrenat un perfil a la xarxa social Instagram (@masquefaenblanc) des d’on s’ofereix tota la informació i detalls de l’esdeveniment.

La festa “Masquefa en Blanc” agafa el relleu de la “Nit en Blanc”

El consistori agraeix públicament a l’entitat organitzadora de la “Nit en Blanc” els 8 anys d’implicació i reconeix el mèrit d’haver convertit aquest esdeveniment en una activitat de referència que ha aplegat més de 4.000 persones; en especial als senyors Miguel de Luís, Miquel Boquete i David Matas, per la seva creativitat i professionalitat. En aquest sentit, a través del següent enllaç podreu consultar el vídeo d’agraïment publicat pel consistori.