Del 19 al 23 de juliol se celebraran arreu de Masquefa més d’una cinquantena d’activitats lúdiques i culturals per a totes les edats per a commemorar Santa Magdalena i donar la benvinguda a l’estiu. Descarrega’t aquí el programa de Festa Major.

Divendres 19 de juliol Masquefa donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major de Santa Magdalena d’aquest 2019. Com és tradició, el punt d’inici de la festa el marcarà el repic de campanes de les sis de la tarda. I a partir d’aquest moment, i durant cinc intensos dies, els carrers i les places del municipi s’ompliran de música, rialles i bon humor per donar la benvinguda a una programació que, un any més, arriba farcida d’activitats per a tots els gustos i edats.

La reconeguda actriu Lloll Bertran serà enguany la mestra de cerimònies com a pregonera d’una festa que clourà el 23 de juliol i on no hi faltaran activitats ja plenament consolidades com l’actuació de la Cobla Montgrins, la festa “Masquefa en Blanc”, els espectacles infantils, els correfocs, les cercaviles… i un llarg etcètera de propostes novedoses i de llarg recorregut a la vila que al llarg de cinc dies ompliran Masquefa d’il·lusió. A més, també hi ha previst un homenatge pel 40è aniversari de les Bastoneres de Masquefa.

D’altra banda, els masquefins també podran participar el cap de setmana anterior i posterior a la Festa Major de diverses propostes impulsades per les entitats locals, a qui el consistori agraeix i posa en valor un any més el seu compromís, suport i col·laboració en fer possible la Festa Major.

Una visita il·lustre en plena Festa Major

Durant la Festa Major d’aquest 2019, a més, Masquefa també rebrà una visita molt especial: la dels membres del Corpo Musicale S. Cecilia di Lurate Caccivio provinents de la població agermanada de Lurate Caccivio. La delegació de músics participarà d’una de les cercaviles i oferirà un concert amb la col·laboració de l’Aula de Música de Masquefa.

Una Festa Major saludable i sense sexismes

Finalment, l’Ajuntament tornar a apostar per garantir i promoure una festivitat lliure d’agressions sexuals i plenament saludable. Per tot plegat, el programa de Festa Major també incorpora enguany un apartat amb informació d’interès i consells destinats a tots els veïns.

L’Ajuntament convida a tots els masquefins a engalanar els balcons i finestres amb els domassos i, d’aquesta manera, contribuir a crear un ambient festiu i de poble, a més d’expressar conjuntament la nostra singularitat com a vila.