El consistori també posa a disposició de les persones amb mobilitat reduïda un accés adaptat al recinte. Per fer-ne ús, cal que prèviament sol·licitin la clau a les oficines municipals.

Dissabte 16 de juny, Masquefa donarà el tret de sortida a la temporada d’estiu d’aquest 2018 amb l’obertura de les piscines municipals del camp de futbol i de l’Alzinar. Enguany, ambdós equipaments obriran les seves portes des d’aquest mes de juny i fins al proper 9 de setembre.

En aquest sentit l’Ajuntament informa que en el cas de la piscina municipal del camp de futbol, coincidint amb les obres de millora i instal·lació d’una coberta a l’equipament que s’estan duent a terme des de principis d’aquest 2018, s’habilitarà un accés temporal al recinte. A través d’aquesta entrada provisional –que es mantindrà activa durant tota la temporada d’estiu- els usuaris podran accedir amb facilitat i comoditat a la piscina per fer ús de les instal·lacions. Amb tot, el consistori demana disculpes als veïns per les molèsties que aquesta actuació pugui comportar.

L’Ajuntament garanteix l’accés universal a les instal·lacions

Mentrestant, el consistori també posa a disposició de les persones amb mobilitat reduïda un accés adaptat al recinte amb l’objectiu de garantir l’entrada de tota la població a les instal·lacions municipals.

Aquest accés és d’ús exclusiu per a les persones amb mobilitat reduïda i per fer-ne ús cal que prèviament és sol·liciti la clau d’accés a les oficines municipals.