La incorporació s’ha dut a terme mitjançant un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Masquefa i la Fundació Privada Àuria per a la formació pràctica de joves en centres de treball.

Aquest mes de desembre l’Ajuntament de Masquefa ha incorporat a dos joves en període de formació i de pràctiques per a realitzar de forma temporal diferents tasques de manteniment.

Jordi Lagunas Calvo realitzarà pràctiques des del 9 de desembre de 2019 i fins al 19 de desembre d’aquest mateix any. El seu horari és de dilluns a divendres, de 10.30 h a 14.30 h; i desenvolupa tasques relacionades amb el manteniment, neteja i suport a les tasques pròpies de la brigada municipal: manteniment d’espais públics i instal·lacions, entre d’altres.

I Alex Escura Blas també realitzarà pràctiques des del 9 de desembre de 2019 i fins al 19 de desembre d’aquest mateix any. El seu horari és de dilluns a divendres, de 08.30 h a 12.30 h; i desenvolupa tasques relacionades amb les tasques pròpies de consergeria del centre escolar: manteniment d’instal·lacions, obertura i tancament de portes, entre d’altres.