Els llocs de treball ocupats són els d’oficial de primera paleta, operari d’obres i serveis, conserge d’equipaments esportius i agent cívic.

Dilluns 9 de setembre es va aprovar la recepció de l’acta de selecció i posterior contractació de personal corresponent al tercer Pla d’Ocupació de 2019 impulsat per l’Ajuntament de Masquefa.

Així, amb la voluntat d’oferir noves oportunitats laborals, el consistori ha creat quatre nous llocs de treball temporals amb la contractació de les senyores Cristina Del Amo Vilalta i Beatriz Mota Illera i dels senyors Damian Morales Burguillos i Ángel Saez Sánchez com a conserge d’equipaments esportius, agent cívic, operari d’obres i serveis i oficial de primera paleta, respectivament.

El senyor Ángel Saez Sánchez ocuparà el seu lloc de treball com a oficial de primera paleta des del 16 de setembre de 2019 i fins al 13 de març de 2020. El senyor Damian Moral Burguillos ocuparà el seu lloc de treball com a operari d’obres i serveis des del 16 de setembre de 2019 i fins al 13 de març de 2020. La senyora Beatriz Mota Illera ocuparà el seu lloc de treball com a agent cívic des del 10 de setembre de 2019 i fins al 30 de juny de 2020. I la senyora Cristina Del Amo Vilalta ocuparà el seu lloc de treball com a conserge d’equipament esportius des del 10 de setembre de 2019 i fins al 30 de juny de 2020.