La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Masquefa ja treballa en la cinquena edició de Les Botigues al Carrer, que se celebrarà el mes d’abril si hi ha els suficients comerços inscrits.

El 3 o el 10 d’abril
L’Ajuntament valora dues possibles dates (el diumenge 3 d’abril i el diumenge 10) i per això ha enviat una carta a les empreses perquè facin saber quin d’aquests dos dies prefereixen. L’opció majoritària és la que s’acabarà aplicant. En tot cas, Les Botigues al Carrer es concentraran al matí i es faran de les 10 a les 3.

Una vegada conegudes les preferències dels comerços i empreses, l’Ajuntament els enviarà una nova carta per comunicar-los la data escollida i per anunciar-los el període d’inscripció.

Inscripcions
Es preveu que les inscripcions es faran del 7 al 18 de març. La realització del certamen es condiciona a l’obtenció d’un nombre mínim de comerços participants. Com en l’edició passada el preu de la inscripció serà de 26 euros.

En les quatre edicions precedents Les Botigues al Carrer s’han consolidat com una original i eficaç fórmula per ajudar els comerços i les empreses de Masquefa a donar a conèixer els seus productes i serveis, així com també a explorar possibilitats de negoci i concretar vendes. Ja des de la primera edició la iniciativa ha comptat amb representants de pràcticament tots els sectors comercials de Masquefa. A més, ha tingut també un alt grau de fidelització entre els participants.

A la vegada, la fira resulta també molt atractiva per als vilatans i vilatanes, que poden gaudir d’una jornada especial que compagina les compres amb les passejades per l’avinguda de La Línia, on es concentres les parades dels comerciants.