Les persones interessades cal que enviïn un correu electrònic a l’adreça masquefa@diba.cat amb les dades de contacte.

L’Ajuntament de Masquefa vol seguir obrint a tota la població el projecte d’agermanament amb el municipi italià de Lurate Caccivio. Per tot plegat, posa a disposició de tots els masquefins que ho desitgin la possibilitat d’implicar-se directament amb aquest procés acollint durant uns dies als veïns de Lurate Caccivio que es desplaçaran fins a Masquefa del 17 al 24 de juliol d’enguany coincidint amb la Festa Major.

Les persones interessades cal que enviïn un correu electrònic a l’adreça masquefa@diba.cat amb les seves dades de contacte (nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte, correu electrònic i número de persones que es poden acollir). En aquest sentit, el consistori agraeix per endavant la predisposició i el compromís del veïns que volen actuar com a famílies acollidores.

L’Ajuntament, finalment, recorda que el procés d’agermanament és obert a totes les persones i associacions de la vila interessades en implicar-se activament de la iniciativa. En aquest sentit, el consistori habilita un total de tres vies de participació: fent voluntariat quan els ciutadans de Lurate Caccivio visitin Masquefa, organitzant activitats o acollint a casa els visitants.