La sessió tindrà lloc dijous 2 de febrer, a les 18 h, a la Sala d’Actes del CTC i és oberta a tots els veïns, que podran formular les seves preguntes, dubtes i suggeriments sobre el projecte.

Després que en el darrer Ple municipal de 2022 l’Ajuntament l’aprovés, aquesta setmana el consistori presentarà públicament en un acte obert a tota la població l’Avanç de Planejament, el document preliminar i obligatori per seguir avançant en la redacció del nou POUM de Masquefa.

La sessió de presentació tindrà lloc el dijous 2 de febrer, a les 18 h, a la Sala d’Actes del CTC i des de l’Ajuntament es fa una crida a tots els veïns a participar-hi. En aquest sentit, els assistents a la trobada -un cop finalitzada la presentació- podran traslladar totes les preguntes, dubtes i suggeriments que tinguin al respecte del projecte. L’acte de presentació anirà a càrrec de l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete; i el regidor de Planejament Urbanístic, Daniel Gutiérrez.

El document és fruit d’un temps de reflexió i anàlisi del territori que ha comptat amb diversos estudis com la memòria social, els estudis d’avaluació ambiental, de perspectiva de gènere i també amb un procés de participació ciutadana. El resultat és un document que proposa un futur urbà sostenible, resilient i amb capacitat per atendre les necessitats socials i econòmiques del territori.

La sessió també s’emetrà en directe per Ràdio Masquefa a través del seu canal de YouTube.

L’Avanç de Planejament proposa un model urbà de creixement moderat i sostenible tant en habitatges com espais d’activitat econòmica. Els objectius són incrementar l’oferta d’habitatge privat i d’habitatge social; densificar i consolidar els nuclis urbans; garantir la mobilitat sostenible en tot el municipi i la connexió entre el nucli, els barris i La Beguda; protegir l’espai obert i verd; millorar els equipaments públics i el servei a tot el municipi; i garantir el desenvolupament de l’economia local.

Tota la informació sobre l’Avanç de Planejament, els estudis associats i els resultats del procés de participació, els podeu trobar en aquest enllaç.