L’activitat queda prorrogada degut a l’endarreriment de les obres d’arranjament dels accessos d’aquest espai d’interès natural.

L’Ajuntament de Masquefa informa als veïns que la sortida cultural a les Coves de Salnitre prevista per dissabte 11 de novembre en el marc del programa Fem Cultura d’enguany, queda ajornada fins al 2018.

El canvi, aliè a la voluntat del consistori, es produeix per l’endarreriment de les obres d’arranjament que s’estan duent a terme als accessos exteriors i interiors d’aquest espai d’interès natural. La sortida a les Coves de Salnitre estava programada com la setena i última sortida cultural del programa Fem Cultura d’aquest 2017. Amb tot, el consistori es veu obligat a prorrogar la visita per a l’any 2018 i en una data encara per confirmar.

L’Ajuntament, finalment, fa una crida als veïns a seguir participant de les xerrades i visites que s’emmarquen dins el Fem Cultura i que al llarg de les properes setmanes clourà amb una sortida al Monestir de Pedralbes (7 d’octubre) i una conferència sobre l’origen geològic de les Coves de Salnitre (3 de novembre). Podeu consultar l’extens i complet programa de propostes en aquest enllaç.