Amb el suport dels fons Next Generation els veïns de Masquefa tenen suport per a la rehabilitació energètica dels seus habitatges.

Quatre barris de Masquefa han estat declarats Entorn Residencial de Rehabilitació Programada (ERPP) i disposen de fons europeus per a la rehabilitació energètica d’edificis residencials.

Els habitatges del casc antic de Masquefa i de La Beguda Alta, així com els de Barri Nord i Font de la Malesa on es vulguin o s’hagin fet determinats tipus de reformes obres iniciades a partir de l’1 de febrer de 2020 poden optar a subvenció. El canvi de portes i finestres, l’aïllament de façanes, cobertes o soleres, així com l’ús d’energies renovables poden tenir possibilitat de subvenció d’entre el 40% i el 80% del cost de reforma segons l’estalvi energètic associat a la mateixa.

Siguis propietari únic, representant d’una comunitats de propietaris, un usufructuari o arrendatari d’un habitatge o un gestor de la finca, si has fet o tens interès en fer reformes a l’edifici o habitatge residencial, t’interessa assistir a la sessió informativa prevista per al teu barri:

  • Barri Nord: dimarts 19 de setembre, a les 18.30 h, a la sala d’actes del CTC
  • Font de la Malesa: dimecres 20 de setembre, a les 18.30 h, a la sala d’actes del CTC
  • Casc antic (carrer Major de Masquefa): dimarts 26 de setembre, a les 18.30 h, a la sala d’actes del CTC
  • Casc antic de La Beguda Alta: dimecres 27 de setembre, a les 18.30 h, a l’Envelat de La Beguda Alta

Es tracta de sessions informatives, d’accés lliure, organitzades per l’Ajuntament de Masquefa i que durà a terme el personal assessor de l’OTEM (Oficina de Transició Energètica de Masquefa). Les sessions es realitzen a la sala d’actes del CTC (excepte la de La Beguda Alta, que es realitzarà a l’Envelat), son obertes al públic en general i no cal inscripció prèvia.

Si no tens clar si pertanys o no als quatre barris de Masquefa inclosos com a ERRP, pots consultar el següent visor cartogràfic amb la delimitació dels ERRP de Catalunya.

Informació sobre altres línies de suport a la transició energètica

En aquestes sessions als barris de Masquefa i La Beguda Ata també s’oferirà informació relativa a altres línies de suport, tant dels fons Next Generation de la UE, com de l’Estat espanyol, la Generalitat o l’Ajuntament de Masquefa i que poden beneficiar i acompanyar la transició energètica dels habitatges a Masquefa.

Us convidem a assistir a aquestes sessions informatives i també a posar-vos en contacte amb l’OTEM a través dels següents canals: