L’objectiu de la trobada es fer partícip a la delegació de la Festa Major Petita de Sant Isidre i assentar les bases per un futur agermanament entre ambdues poblacions.

Avui divendres 18 de maig, primer dia de celebració de la Festa Major Petita, Masquefa rebrà una visita molt especial. Una delegació provinent de la població italiana de Lurate Caccivio, situada a la regió de la Llombardia, viatjarà fins al municipi per participar de l’arrencada de Sant Isidre i conèixer de prop la vila i els seus veïns coincidint amb una de les festivitats masquefines més importants de l’any.

Com a mostra de cortesia i de benvinguda als visitants, a més, la bandera italiana lluirà avui divendres a la façana de l’Ajuntament, tot desitjant-los una feliç i agradable estància a la vila.

Masquefa i Lurate Caccivio assenten les bases per un futur agermanament

La visita de la delegació de Lurate Caccivio també té com a objectiu tractar de primera mà una futura col·laboració comuna entre els dos municipis en matèria cultural, esportiva, econòmica i turística. Per tot plegat, una delegació de Masquefa es desplaçarà de l’1 al 3 de juny a Lurate Caccivio per retornar la visita i conèixer la realitat d’aquesta població italiana.

En aquest sentit, Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, avança que “volem buscar una relació que ens permeti endegar projectes culturals, esportius, turístics, artístics, de futur, de desenvolupament econòmic dels nostres municipis i de servei als vilatans que sigui profitosa per a tothom”.