El consistori recorda que cal extremar les precaucions, seguir les recomanacions oficials, complir amb les mesures de prevenció, només sortir al carrer quan sigui imprescindible, i no difondre informacions no contrastades.

El Servei de Vigilància Epidemiològica del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha informat dels dos primers casos positius de coronavirus que afecten a veïns de Masquefa. En aquest sentit, ja s’han pres totes les mesures i protocols establerts, i les persones afectades es troben ingressades a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament està en contacte permanent i amatent a l’actualització de la informació i de les dades facilitades pel Departament de Salut i vol reiterar als veïns la necessitat de mantenir la calma i la serenor; i, sobretot, seguir les recomanacions oficials i les restriccions de mobilitat establertes pels governs català i espanyol per tal d’evitar la propagació del coronavirus.

Finalment, es recorda a la població que per a qualsevol necessitat o notificació de casos que requereixin la intervenció municipal, us podeu adreçar a l’Ajuntament de Masquefa trucant al 93 772 50 30 o enviant un correu electrònic a oav@masquefa.net. Des dels Serveis Socials i d’Emergències (Brigada Municipal, Policia Local -93 772 60 25- i Protecció Civil -67 006 07 18-) es duu a terme un seguiment continuat i s’atenen totes les necessitats dels veïns més vulnerables.